(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA kohteeseemme Helsingissä.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat tämän koulukohteen ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 9-13, viikossa työtunteja kertyy 20. Työsuhde on määräaikainen 4.6.2021 asti.

Tässä tehtävässä tarvitset oikeaa asennetta. Teet laadukasta siivoustyötä osana huipputiimiämme, joka perehdyttää sinut tehtävään. Käytännön kokemusta ja koulutusta tärkeämpää on aito halu olla mukana luomassa maailman parasta palveluyritystä. Oma-aloitteisuutesi ja ahkeruutesi näkyvät työssäsi päivittäin. Tässä kohteessa asiakkaitamme palvellaan Suomen kielellä, ja kouluympäristössä tapahtuvan työn vuoksi vaadimme myös rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelyä varten.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 27.9.2020. Hakemuksia käymme läpi jo hakuaikana, eli laitathan hakemuksesi pikaisesti!ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -