(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Toimenkuva
Haemme eri asiakasyrityksiimme reippaita siivoojia. Työ on keikkaluonteista ja kohteet on erilaisia mm. kouluja ja toimistoja. Työkeikat ja niiden pituudet vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan, mutta työ sopii vaihteluvuutensa vuoksi monelaisessa elämäntilanteessa oleville, sillä työtarjouksia on tarjolla eri aikoihin. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti, mutta myös osa-aikaisesti.

Odotamme sinulta
Emme edellytä aiempaa kokemusta, mutta toivomme sinulta reipasta asennetta ja oma-aloitteista otetta työhön. Pystymme järjestämään kattavan perehdytyksen työhön valittavalle henkilölle. Riittävä suomen kielen taito tulee valittavalla työntekijällä, sillä perehdytys toteutetaan suomeksi.

Muut tiedot
Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Heräsikö sinulla kysyttävää? Myyntipäällikkö Laura Papinsaari antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075263 / hameenlinna.vmp@eezy.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti osoitteessa vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus Eezy VMP:llä, soita toimistollemme ja kerro kiinnostuksestasi tehtävään.

Kesto
Sopimuksen mukaan

Lisätietoja
Laura Papinsaari, hameenlinna.vmp@eezy.fi, 0403075263

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2020 mennessä.