(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nimittäin toistuvasti SIIVOOJIA Seinäjoelle.

Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Tarvitsemme alituiseen hyviä siivoojia Seinäjoen alueelle. Työkohteet voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, kaupoissa ja varastoissa. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan tai haluat kokoaikaista puhdistusalan työtä. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Tule meille töihin! Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Kerro myös minkälaista siivoustyötä etsit ja kuinka paljon haluaisit viikkotunteja!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä