Siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Haluatko nähdä työsi jäljen ja tehdä töitä käsilläsi? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi tai kartuttaa arvokasta työkokemusta? Meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt SIIVOOJAA Pietarsaareen.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia siivoustöitä ja työkohteina voi olla esimerkiksi liiketiloja, toimistoja, kauppoja tai vaikkapa teollisuuden tiloja. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen ja toiveidesi mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työvuoroja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin. Tällä hetkellä tarjolla on kokoaikaista tuuraustyötä, jota tehdään arkiaamuisin ja -iltaisin. Kohteita on eri puolilla Pietarsaarta, joten auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Olisitko sinä meidän tuleva työntekijä? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme sinulta reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan tai haluat kartuttaa arvokasta työkokemusta!

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan myös CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin? Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti. Työt on mahdollista aloittaa jo heinäkuun lopulla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1371882
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pietarsaari