(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Etsimme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Keravan alueelle.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta hektisissä toimistoympäristöissä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 06-19 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 6 -7,5 tuntia päivässä ja 30-37,5 tuntia viikossa.

Tehtävässä menystyäksesi toivomme sinulta löytyvän vähintään vuoden ajalta kokemusta siivousalan työtehtävistä. Työn fyysisen liikkuvuuden vuoksi tulet tarvitsemaan erittäin hyvää peruskuntoa. Tulet tarvitsemaan myös erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, sekä hyvää suomen kielen suullista osaamista päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteissamme. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä aurinkoinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 3.8.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -