Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Laukaalle. Työssäsi pääset huolehtimaan useamman asiakaskohteemme toimistotilojen puhtaanapidosta, jonka lisäksi olet tärkeässä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Ymmärrät työsi merkityksen sekä sen, ettei työn laadusta tingitä! Työskentelet aina maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:00. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus tai laitoshuoltajan tutkinto on tehtäväaaä eduksesi. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Lisäksi kyky kommunikoida suomen kielellä sekä oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370424
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33343385.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Laukaa