Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020
Haemme nyt SIIVOOJAA Kemijärvelle määräaikaiseen työsuhteeseen.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtävässä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6 – 14 välillä, viikonloppuvuorot kiertävästi. Työsuhde on kokoaikainen, määräaikainen sijaisuus 31.8.2020 asti ja tehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti. Jatko tässä tehtävässä saattaa olla mahdollinen elokuun jälkeen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus puhdistuspalvelualaa kohtaan ja halu palvella asiakkaat hyvin. Katsomme eduksi aikaisemman siivouskokemuksen sekä alan koulutuksen. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi.

 

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.7.2020.  Lisätietoja tehtävästä rekrytointi@iss.fi.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370419
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemijärvi