(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Etsitkö pitkäaikaista kokoaikatyötä puhtaanapitoalalta jossa saat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

Me etsimme nyt  SIIVOOJAA Rovaniemen keskustaan. 

Tehtävässäsi vastaat suuren  asiakaskohteen siisteydestä kauppakeskusympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi ma-su klo  6 - 13,  työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.   Sinulla tulee olla  aikaisempaa työkokemusta  siivouspuolen tehtävistä. Työssäsi tarvitset osaamisen lisäksi, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt ihmisten parissa, sinulla on positiivinen asenne työntekoon, olet tunnollinen, joustava sekä oma-aloitteinen asiakaspalvelija.

ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Mikäli monipuolinen, vakaa, pitkäaikainen ja innostava siivoojan työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa https://tyopaikat.iss.fi/ ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.6.2020. Työn on määrä alkaa 1.7.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -