(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Haemme

Siivoojia ylläpitokohteisiin Lahden alueelle.

Toivomme sinulta reipasta ja pelkäämätöntä asennetta työntekoa kohtaan. Toivomme myös jonkinlaista siivouskokemusta, mutta tärkein työvälineesi on kyky oppia sekä ymmärtää, että työnjäljellä on tärkeä merkitys. Oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä, sillä kohteet sijaitsevat ympäri Lahtea. 

Työtä on tarjolla joustavan keikkaluontoisesti, sekä osa-aikaisesti. Mahdollisuus myös päästä työskentelemään loppusiivouskohteisiimme Lahdessa sekä Uudellamaalla. Tällöin työ on kokopäiväistä. Palkkaus kiinteistöpalvelualan tes.

Jos koet olevasi sopiva henkilö työhön, laita hakemus heti oheisen linkin kautta. Työt on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja tehtävästä:

Anni Vellonen

anni.vellonen@lisapalvelu.net

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.