(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen! 

HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen, metroliikenne kaksinkertaistuu ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.

Kunnossapidon yksikkömme mahdollistaa HKL:n tuottaman turvallisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen matkustuskokemuksen varmistamalla, että kalusto ja infra pysyvät kunnossa.

Tule meille siivoojaksi (3 tehtävää)!
Etsimme kesäkaudeksi 2020 siivoojaa kunnossapidon yksikköön. Tehtäviisi kuuluvat metrovarikon ja Herttoniemen valvomon kiinteistön ja metrovaunujen siivoustehtävät. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat mahdollisesti metrovaunujen huollon avustavat tehtävät. 

Mitä haemme?
Haemme sinua, joka olet oma-aloitteinen, innokkaalla asenteella varustettu ja vähintään 18-vuotias. 

Mitä saat meiltä?
Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa. 

Jätä hakemuksesi 20.3.2020 klo 16.00​ mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain hakemukselle on HKL-02-16-20 .

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?    
Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Rami Iiskola puhelimitse 09 310 35360. Voit olla Ramiin yhteydessä seuraavina aikoina: 11.3. kello 12-14, 12.3. kello 12-14 tai 13.3. kello 12-14.