(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme joustavaa TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVAA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme KITTILÄÄN.


ISS siivouspalvelut huolehtiikiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Asiakaskohteemme ovat erilaisia ympäristöjä, joissa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä. Kohteet sijaitsevat Kittilän alueella. Työsuhteessasi tulet toimimaan tarvittaessa töihin kutsuttavana henkilönä ja työtunteja tarjotaan vaihtelevasti tarpeen mukaan. Työvuorot tulevat sijoittumaan pääsääntöisesti arkipäiville klo 8 – 16 välille sekä satunnaisesti viikonlopuille.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä ennakkoluulottomuutta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, B- tai A-ajokortin sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun hygieniapassin ja työturvallisuuskortin. Tehtävään valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 4.3.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.