(Poistunut julkaisusta)

siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Kurikkaan.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin aamu-, päivä- tai iltavuoroissa klo 6-21 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 2-3 tuntia päivässä ja 10-15 tuntia viikossa.

Aikaisempi kokemus siivousalan työtehtävistä tai alan koulutus katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä, me perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, hyviä IT-taitoa, sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon. Tulet mahdollisesti tarvitsemaan myös oman auton käyttämahdollisuutta liikkumiseen kohteiden välillä.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.2.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -