(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Nautitko itsenäisestä työssä, missä pääset näkemään käden jälkesi välittömästi? Oletko ammattitaitoinen tekijä ja haluat päästä näyttämään osaamisesi?


Etsimme nyt ammattitaitoista ja joustavaa OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA rauhallisiin ympäristöihin Helsingin keskustaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta sekä viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Kaikessa toiminnassamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja aito välittäminen. Valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus pitäessämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä.


Tässä tehtävässä pääset vastaamaan monipuolisesti asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta miellyttävissä ja rauhallisissa ympäristöissä. Työaikasi tulevat sijoittumaan arkipäiville sekä viikonlopuille kello 7 ja 18 välille. Työtunteja on päivässä noin 4 tuntia ja viikoittain yhteensä noin 20 tuntia. Työsuhteesi tulee olemaan vakituinen.


Odotamme sinulta joustavuutta ja luotettavuutta. Olethan ammattitaitoinen, tarkkaotteinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Katsomme eduksesi alalle sopivan koulutuksen ja kokemuksen vastaavista tehtävistä. Työsopimuksen solmimisen perusteena tulee olemaan hyväksytysti tehty suppea turvallisuusselvitys, joka vaaditaan asiakaskohteessamme työskenteleviltä henkilöiltä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset suomen kielen taidon sekä hyvän fyysisen peruskunnon.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 4.3.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -