(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Hei Sinä reipas ja tomera työnhakija! Etsitkö itsenäistä työtä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihisi? 

 

Me L&T:llä etsimme rivejämme täydentämään

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Vöyrille! Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan asiakaskohteemme myymälätilojen puhtaanapidposta, unohtamattakaan asiakastyytyväisyydestä huolehtimista. Kohteessa työskennellään maanantaista lauantaihin 1,75 tunnin vuoroissa, jolloin viikossa työtunteja kertyy yhteensä noin 10,5 tuntia. Paras osio tässä tehtävässä on, että voit itse vaikuttaa työaikoihisi: kohteessa on mahdollista siivota niin aamu-, päivä-, kuin iltavuoroissakin!

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.