(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Pidätkö itsenäisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä? Oletko reipas ja valmis kehittymään?


Etsimme nyt reippaita ja joustavia OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA Imatralle.


ISS Palveluiden Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.


Tässä tehtävässä pääset vastaamaan monipuolisesti asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Töitä tehdään aamu- sekä iltavuoroissa ja työt sijoittuvat kello 6 ja 22 välille. Työtunteja on vaihtelevasti 4-7,5 päivän aikana. Viikossa työtunteja kertyy vaihtelevasti 10-37,5 tuntia yhteensä. Lisätuntien kerryttäminen näissä työtehtävissä on mahdollista jatkuvasti omalla aktiivisuudella. Työaika ja –tunnit järjestetään yksittäisen työpäivän ajalle aamu- tai iltapainotteisesti. Tulet työskentelemään arkisin sekä viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen.


Odotamme sinulta joustavuutta ja luotettavuutta. Tässä työssä tarvitset B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Palkkaasi täydentää iltalisät sekä kilometrikorvaukset oman auton käytöstä työssäsi. Olethan innostunut, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Katsomme eduksesi alalle sopivan koulutuksen ja kokemuksen vastaavista tehtävistä. Tämä ei kuitenkaan ole edellytyksenä, koska meillä asenne ja halu oppia ratkaisee! Tehtävässä menestyäksesi tarvitset suomen kielen taidon ja hyvän fyysisen peruskunnon.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 29.1.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -