(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Nautitko oman työsi järjestämisestä? Pidätkö itsenäisestä ja liikkuvasta työstä?


Etsimme nyt reippaita ja joustavia OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA Pulkkilan ja Pyhännän alueille.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä pääset vastaamaan monipuolisesti asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Kohteinasi ovat mm. erilaiset myymälä-, tehdas- ja toimistoympäristöt. Työaikasi sijoittuvat arkipäiville kello 6 ja 14 välille. Työtunteja kertyy päivän aikana 4-6 ja viikossa yhteensä 18-25 tuntia. Tässä tehtävässä odotamme joustavuutta, sillä sinulla on mahdollisuus saada lisätyötunteja omien töidesi lisäksi asiakaskohteissamme. Lisätyötunnit sijoittuvat myös ilta-aikoihin ja viikonlopuille. Työsuhteesi tulee olemaan vakituinen.


Odotamme sinulta joustavuutta ja luotettavuutta. Tässä työssä tarvitset B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Palkkaasi täydentää ilta- ja yölisät sekä kilometrikorvaukset oman auton käytöstä työssäsi. Olethan innostunut, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Katsomme eduksesi alalle sopivan koulutuksen ja kokemuksen vastaavista tehtävistä. Tämä ei kuitenkaan ole edellytyksenä, koska meillä asenne ja halu oppia ratkaisee!


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 29.1.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -