(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään ratkaisukykysi? Arvostatko työssäsi mahdollisuutta nähdä käden jälkesi välittömästi?


Etsimme reipasta SIIVOOJAA toimistoympäristöön TAMPEREELLE.


ISS siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Huolehdimme kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidemme päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Pääset osaksi tuottamaan palveluitamme ihmisläheisesti.


Tarjoamme kannustavan ja turvallisen työympäristön työntekijöillemme. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa, työturvallisuutta sekä päivitettyjä työvälineitä ja –tekniikkoja. Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin sekä tuen kehittymiseen kaikissa elämänvaiheissa. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi alan ammattilaiseksi. Lue lisää osaamisen kehittämisestä täältä.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaikasi sijoittuvat arkipäiville kello 6 ja 14 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen. Määräaikaisuus päättyy 31.7.2020, mutta tiedossa saattaa olla mahdollinen jatko tämän jälkeen. Asiakaskohteemme sijaitsee Tampereen Hervannassa.


Tässä työtehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa.


Tutustu siivoojan työhön ISS Palveluilla työntekijämme Karoliinan kertomana täällä. Tule mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.1.2020 ja työ alkaa 3.2.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -