(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Etsitkö vakituista, säännöllistä osa-aikatyötä? Tässä voisi olla sinulle oiva mahdollisuus tarttua siihen.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Ouluun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta tehdasympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 5-10. 5h/päivä, 25h/viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja halutessasi voit toisinaan täydentää tuntimäärääsi suuremmaksi jossain toisessa kohteessa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Huolellisen perehdytysprosessimme ansiosta pystyt työhön varmasti, kunhan sinulla löytyy reipas, oppimishaluinen sekä työtä pelkäämättön asenne.  Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielentaitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa, sekä mahdollisuuden kouluttautua alan ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 24.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -