(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Hei Sinä reipas ja tomera työnhakija, me L&T:llä etsimme Kiiminkiin reippaita

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme omatoimisia sekä asiakaspalveluhenkisiä siivoojia pitämään huolta Kiimingissä sijaitsevan asiakaskohteemme hyvinvointikeskuksen tilojen puhtaudesta sekä ennen kaikkea asiakastyytyväisyydestä. Kohteissa aherretaan maanantaista perjantaihin. Tarjolla on kaksi erillistä kohdetta kahdelle eri siivoojalle, joissa toisessa työkohteessa työskennellään 25 tuntia viikossa ja toisessa 33 tuntia viikossa.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Odotamme hakijalta myös luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä jättämällä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.