(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Hei Sinä reipas ja tomera työnhakija, etsitkö merkityksellistä työtä arkiaamuille? 

 

Me L&T:llä nimittäin etsimme reipasta ja omatoimista 

 

AAMUSIIVOOJAA

 

osa-aikatyöhön. Työsuhde on määräaikainen 30.6.2020 saakka. Haemme itsenäistä ja osaavaa siivoojaa pitämään huolta asiakaskohteemme eläinklinikan sekä yleisten tilojen ylläpitosiivouksesta käsi- ja konemenetelmin. Ennen kaikkea huolehdit myös asiakastyytyväisyydestä! Kohteissa aherretaan maanantaista perjantaihin, ja viikossa työtunteja kertyy 12,5 tuntia.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Odotamme hakijalta myös luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta! 

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä jättämällä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.