Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Tampereen keskustaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta myymäläsympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville ja viikonlopuille aamu-, ja iltavuoroissa klo 6-22 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 2 tuntia päivässä ja 10 tuntia viikossa.


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi  tulet tarvitsemaan myös hyvää peruskuntoa. Viihdyt tehtävässä jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon.


Tarjoamme
sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.1.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1324762
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere