(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Asiakkaamme etsii siivoojaa Naantaliin arkiaamuihin.

Työtä tehdään siis ma-pe aina klo 6:00 alkaen ja vuorot kestävät päivittäin n. 5 tuntia. Työtä tehdään yhdessä kohteessa ja se sisältää sekä tuotantotilojen että toimiston siivouksen.
Työhön saat kattavan perehdytyksen, joten aiempaa siivouskokemusta et välttämättä tarvitse, mutta se katsotaan kuitenkin isoksi eduksi. Olisi myös hyvä, jos sinulla olisi entuudestaan kokemusta siivouskoneiden käytöstä.

Toivomme että sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta työhön tarttuvaa otetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Hoidathan työsi tunnollisesti ja tarkasti, sillä työlläsi on suuri merkitys asiakaskohteemme viihtyvyyden kannalta. Hyvä suomenkielentaito on välttämätön tehtävässä pärjäämisen kannalta.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön sekä kannustavan työyhteisön tuen, joka auttaa sinua menestymään tehtävässäsi. Työ on alkuun määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle saattaa olla myös mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Työt alkavat 7.1.2020, mutta haethan tehtävään siitä huolimatta nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä voit kysellä arkisin klo 9-15

Heidi Alitalo
040 624 7681
heidi.alitalo@citywork.fi