(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019
Pidätkö itsenäisestä, tarkkuutta vaativasta työstä? Haluatko päästä osaksi tuottamaan asiakaslähtöistä palvelutoimintaa?


Etsimme kahta SIIVOOJAA toimistoympäristöön OULUN keskustaan.


Tässä työtehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaikasi sijoittuvat arkisin kello 5 ja 14 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Kohde sijaitsee Oulun keskustassa hyvien liikkumisyhteyksien varrella.


Tässä työtehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään ja oma-aloitteisuuden sekä vastuunkantokyvyn katsomme eduksesi. Odotamme ennakkoluulottomuutta, tarkkaa työskentelyotetta sekä asiakaslähtöisyyttä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taidon.


ISS palveluilla tarjoamme turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin sekä tuen kehittymiseen kaikissa elämänvaiheissa. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä jolla on merkitystä! MeISS:llä tarjoamme mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.1.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -