(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

osa-aikatyöhön Nuijamaalle. Tämä tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.8.2020 saakka, mutta ahkeralla asenteella varustetuille L&T:läisille löytyy aina hommaa! Työssäsi pääset yhdessä 3 henkilön tiimisi kanssa vastaamaan asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta sekä oman osaamisen mukaisista perussiivouksista. Kohteessa aherretaan aamuvuoroissa 4-5 kertaa viikossa sekä arkisin että joka 3. viikko myös viikonloppuisin. Työvuorot alkavat klo 6:00 ja viikossa työtunteja sinulle vähintään 30 h. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa, sillä arkipäivisin työskentelet yhdessä tiimisi kanssa, kun taas viikonloppuisin itsenäinen työskentely on valttisi! Työn fyysisyyden takia toivomme sinulla olevan lisäksi suhteellisen hyvä kunto, jotta työ ei käy liian raskaaksi.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti olla yhteydessä rekrytoivaan esimieheen Saijaan ja esittää kysymyksesi hänelle. Tavoitat Saijan sähköpostitse osoitteessa saija.puolatie@lassila-tikanoja.fi , joten ei kun tutustumaan meihin lisää!