(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Etsimme nyt ammattitaitoista SIIVOOJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Lahden Mukkulaan.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat yrityskeskuksen ylläpitosiivouksesta avainasiakkuudessamme. Tiloja on erilaisia aina tuotannosta varastointiin ja toimistotiloihin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 12-20, mutta esimerkiksi tilaisuuksien vuoksi töitä voi olla joskus myös viikonloppuisin. 

Edellytämme useamman vuoden työkokemusta siivoustehtävistä ja laitoshuoltajan koulutuksen katsomme eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä valmiutta käyttää älypuhelinta. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn monipalvelutiimissä, joka on päivittäin tekemässä ISS:stä maailman parasta palveluyritystä. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 17.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -