(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

 

SIIVOOJIA

 

osa-aikaisiin työsuhteisiin Laukaaseen. Huolehdit yritysasiakkaidemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työajat voivat vaihdella asiakkaan toiveen mukaisesti, mutta töitä tehdään pääosin aamu- ja päivävuoroissa. Kerrothan hakemuksessasi, etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista työtä, ja millaiset työajat sopisivat sinulle parhaiten.

 

Odotamme sinulta laitoshuoltajan tutkintoa tai aiempaa siivouskokemusta, mutta ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta työhön ja halua oppia uutta. Työ on hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Oman auton käyttämahdollisuus on tehtävässä plussaa.

 

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!

 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että emme ot avastaan hakemuksia sähköpostilla.