(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Etsimme nyt  SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Oulun yliopistolle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 


Tässä tehtävässä  vastaat  asiakaskohteemme erilaisista ylläpitosiivoustehtävistä aamupainotteisesti. Työtä tehdään aamuisin klo 5 alkaen.  Työsuhde on vakituinen ja  osa-aikainen 5,5-6h/päivä.


Toivomme sinulla olevan alan koulutus: laitoshuoltaja, toimitilahuoltaja tai muu vst. Tehtävää varten et tarvitse  kuitenkaan aiempaa vahvaa  kokemusta alalta, vastaavassa ympäristössä työkentelyn katsomme eduksi.  Arvostamme enemmän  intoa ja halua oppia.  Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekemistä kohtaan. 

Työ sopii erityisen hyvin opiskelujen ohelle tai lisätyöksi muun työn rinnalle.
Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.12.2019. Työ alkaa joulukuussa.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -