(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Ovatko reippaus sekä tarkkuus parhaita ominaisuuksiasi? Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi?

 

Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reipasta

 

SIIVOOJA

 

vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle. Tässä työssä huolehdit asiakaskohteemme logistiikkaterminaalin ja toimistotilojen puhtaanapidosta sekä asiakastyytyväisyydestä. Kohteissa aherretaan maanantaisin klo 16:00-18:00 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16:00-19:00. Mikäli intoa riittää, on lisätunneille myös mahdollisuus. Koska työ on iltapainotteinen, sopii työ loistavasti esimerkiksi opiskelijoille tai toisen työn oheen!

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Odotamme hakijalta myös luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Työn liikkuvuuden takia hakijalta vaaditaan myös B-luokan ajokortti.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä jättämällä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.