(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Miltä kuulostaisi työ keskellä satumaata? Haluatko työlläsi luoda onnellisia hymyjä sekä iloisia katseita? Entä saako muiden riemu sinunkin motivaatiosi nousemaan?

 

Nyt silmät tarkkana, sillä etsimme ihanaakin ihanampaan JOULUMAAHAN

 

SIIVOOJAA 

 

osa-aikaiseen sesonkityöhön. Tehtävä on määräaikainen 30.3.2020 saakka, mutta työtä voi mahdollisesti jatkaa tämänkin jälkeen. Tässä työssä sinulla on etuoikeus huolehtia työparisi kanssa Joulupukin kammarin, joulumaan postin sekä joulumaan yleisten tilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä. Kohteessa työskennellään arkiaamuisin klo 6:00 alkaen ja työpäiväsi pituus on päivästä riippuen 2-3 tuntia. Itse Joulupukki on tuohon aikaan vielä nukkumassa, mutta tonttuja kohteissa saattaa vilahdella! 

 

Tässä tehtävässä hymy ja asenne ratkaisevat. Et tarvitse alan koulutusta tai vankkaa siivouskokemusta, vaan toivomme hakijlta erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista joulumieltä, sillä pääset työlläsi ilahduttamaan monen päivää! B-luokan ajokortti on plussaa, sillä julkista liikennettä ei ole. Oman auton käyttömahdollisuus on myös eduksi, mutta työauton käyttö on mahdollista. Mikäli sinulla intoa riittää, on sinun mahdollista saada lisätunteja muun muassa sijaisuuksista!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työporukkaa mahtavasa työympäristössä! Saat työhösi kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka.

 

Oletko etsimämme Joulupukin työkaveri? Mikäli mielenkiitosi heräsi, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.