Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Oliko lapsuuden toiveammattisi dieselveturin kuljettaja? Meillä olisi nyt tarjolla seuraavaksi paras asia, eli vakituisen

 

TEOLLISUUSKOHTEEN SIIVOOJAN

 

paikka RIIHIMÄELLÄ. Työsi on huolehtia tehdastilojen siisteydestä ja suuri osa työstä tehdään isolla, päältä ajettavalla yhdistelmäsiivouskoneella. Rallia koneella ei voi ajaa, jotta työturvallisuus säilyy, mutta koneista, menopeleistä ja ajokeista kiinnostuneelle on luvassa mukavasti ja jouhevasti kuluvaa työaikaa. Ja siihen työaikaankin pääset itse vaikuttamaan: viikossa työtunteja on 15 ja työ tehdään päivällä, sellaiseen aikaan kuin esimiehesi kanssa sovitte. Palkka tehtävässä on 11,20 €/h, eli kuukaudessa noin 672 €.

 

Odotamme sinulta pelotonta asennetta siivouskoneita kohtaan ja halua tehdä työsi hyvin. Kielitaitovaatimuksena on sen tasoinen suomi, että ymmärrät ohjeita ja tehtaassa työskentelevien ihmisten kysymyksiä ja mahdollisesti varoituksia, ja uskallat myös vastata, kun sinulle puhutaan. Näillä pääset jo osaksi työyhteisöä! Aiempaa siivouskokemusta totta kai arvostamme, mutta jos muuten vakuutat meidät motivaatiostasi siivoustyöhön ja asiakaspalveluun, olemme valmiita perehdyttämään sinut tehtäviisi alusta alkaen. 

 

Tarjoamme reilun ja vastuullisen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaisena. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja -menetelmät sekä älypuhelin, jolla pääset suorittamaan perusperehdytyksen lisäksi osaamistasi syventäviä kursseja oman kiinnostuksesi mukaan. Tuemme todella mielellämme sinun oman urapolkusi rakentamista tämän ison ja monialaisen firman sisällä! Tarjoamme myös mielellämme lisätunteja hyville työntekijöillemme - sehän on jo lainkin edellyttämä asia, mutta me haluamme aidosti huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista ja siinä riittävä toimeentulo on kriittisen tärkeä osa.

 

Kiinnostuitko? Vai kaipaatko lisätietoa tai selvempää kuvausta työn ehdoista? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi 

 

Ja sitten ei kun HAKEMAAN PAIKKAA oheisen linkin kautta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317040
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre31753683.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Riihimäki