(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Oletko reipas, asiakaspalveluhenkinen sekä töihin motivoitunut tyyppi? Etsitkö liikkuvaa työtä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? 

 

Mahtavaa, sillä etsimme tiimiämme täydentämään

 

SIIVOOJAA

Iso Omenan kauppakeskukseen! Tarjolla on vakituinen osa-aikatyö, jossa töitä tehtdään maanantaista lauantaihin klo 7:00 - 9.30. Tehtävän palkkaus on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

 

Odotamme sinulta halukkuutta tehdä työsi hyvin ja pää pystyssä. Olemme ylpeitä siitä työstä, jota siivoojamme tekevät asiakkaidemme viihtyvyyden ja hyvinvoinnin eteen, ja tätä ylpeyttä tärkeästä työstä tarvitsee myös kauppakeskussiivooja. Arvostamme aiempaa siivouskokemusta ja kokemusta siivouskoneiden käytöstä, mutta jos asenne on kohdallaan, emme epäröi ottaa töihin myös kokemattomampaa tekijää. Suomen kielen taitosi tarvitsee olla vähintään tasolla A 2.2, jotta pystyt opastamaan kohtaamiasi asiakkaita ja vastaamaan heidän kysymyksiinsä - tervetuloa siis meille töihin, olet sitten syntyperältäsi suomalainen tai kotoutumiskurssit käynyt ulkomaan vahvistus.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suuressa ja vakavaraisessa firmassa. Henkilökuntaeduistamme haluamme erityisesti mainita sairauskassan, jonka jäseneksi pääset työskenneltyäsi meillä 4 kk. Kassa korvaa tutkimuksia ja lääkkeitä huomattavasti yli työterveyslaissa vaaditun rajan ja on todellinen tuki työntekijöidemme hyvinvoinnille! Tämän lisäksi pääset toki jäseneksi myös henkilökuntakerhoihin ja saat alennusta muun muassa monista liikuntapalveluista.

 

Tässä on tilaisuus, jota olet etsinyt! Älä siis epäröi, vaan hae paikkaa heti oheisen linkin kautta.

 

Vai kaipaatko vielä lisätietoa paikasta? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Huom. työhakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.