(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Hei Sinä reipas ja tomera työnhakija! Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä, jossa mikään päivä ei ole samanlainen? 

 

Me L&T:llä etsimme rivejämme täydentämään

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Jyväskylän alueelle! Haemme kahta siivoojaa pitämään huolta kukin oman asiakaskohteensa teollisuus- tai myymälätilojen puhtaanapidosta. Tämän lisäksi pääset myös vahvasti vaikuttamaan asiakastyytyväisyyteen. Molemmissa kohteissa työskennellään maanantaista perjantaihin. Hankasalmella siivotaan noin 3 tunnin vuoroissa ja Kangasniemellä noin 2 tunnin vuoroissa. 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.