(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Miltä kuulostaa vaihtelevat työpäivät ja liikkuva työ erilaisissa ympäristöissä? Olet lisäksi palveluhenkinen arjen sankari, joka osaa tarttua eri työtehtäviin "Yes I Can"  -asenteella?

 

Etsimmekin nyt

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

 

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet alueesi luottopakkina, joka auttaa hädässä siellä missä tarvitaan. Työaikasi painottuu pääasiassa ma-pe klo. 6.00-16.00 välille, mutta arvostamme joustavuutta myös muunlaisille vuoroille. Olemme tosiasialla liikenteessä eli työtunteja sinulle kertyy 37,5/vko ja työ on kokoaikainen ja solmitaan vakituiseksi. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

 

Mitä toivomme hakijaltamme?

 

Sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta tai vaihtoehtoisesti alan koulutus. Työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat tärkeimpiä työkalujasi. Luotettava pitää toki myös olla, ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen, joten osaat mukautua muuttuviin tilanteisiin! Toivomme, että sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus, jotta pääset näppärästi työkohteisiin. 

 

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoaame

 

Kannustavan esimiehen ja modernit työvälineet. Tarjoamme sinulle myös itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn isossa yrityksessä! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Käytössäsi ovat Ison talon edut, kuten henkilökuntakerhon jäsenyys, jossa pääset käsiksi liikunta- ja kulttuuriseteleihin. Lisäksi meillä on kattavampi työterveyshuolto ja kuntosalietuja. Pidämme huolta, että työvälineesi ovat nykyaikaiset ja laadukkaat. 

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Niin meistäkin! Hae jo nyt paikkaasi, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!