(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Etsitko merkityksellistä tekemistä loppuvuoden ratoksi? Kaipaatko sähinää ympärillesi, etkä viihdy lainkaan aloillasi?

 

Mahtavaa, sillä etsimme rivejämme täydentämään

 

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen työsuhteeseen Tervalammen alueelle. Tehtävä on määräaikainen 20.12.2019 saakka. Tässä tehtävässä työskentelet ma-pe 11.30-13.45 terveydenhuoltoalan asiakaskohteessamme, joissa vastaat henkilökunnan taukotiloista, asiakastilojen, varastoiden ja hygieniatilojen siisteydestä. Työtunteja on viikossa 11,25 ja palkkaus KIPA tes 3.

 

Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on se, mitä arvostamme eniten. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.


Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa - tämän päivän siivooja kun on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. L&T:llä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvonta. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. tavallista kattavampi työterveyshuolto sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit.

 

Kolahtiko kohdilleen? Hae viipymättä paikkaa oheisen linkin kautta, sillä palkkaamme sopivan henkilön heti kun hänet löydämme!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa www.lt.fi/toihin tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.