(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Etsitkö itsenäistä sisätyötä, jossa myös asiakaspalvelutaitosi saavat näyttöä? Ovatko tehokkuus ja tarkkuus vahvuuksiasi? 

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, on tämä työ kuin tehty sinulle! Etsimme nimittäin toimeliaalla asenteella varustettua 

 

SIIVOOJAA  

  

osa-aikatyöhön Joensuun Vehkalahdelle. Tehtävä on määräaikainen 31.7.2020 saakka. Tässä hommassa huolehdit asiakaskohteemme asukashuoneiden sekä toimisto- ja sosiaalitilojen puhtaanapidosta. Ennen kaikkea pidät huolta myös positiivisesta asiakaskokemuksesta, sillä kohteessa työskennellään asiakkaiden toiminta-aikana! Kohteessa työskennellään tiistaisin sekä torstaisin klo 8:00 alkaen. Yhden työpäivän pituus on 6 tuntia, jolloin viikossa työtunteja kertyy yhteensä 12 h. 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään toki etuna, mutta ennen kaikkea toivomme rautaista työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Reipas ja asiakaspalveluhenkinen asenne vievät sinut pitkälle! Odotamme hakijalta myös erityistä tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko hakemamme arjen sankari? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!