(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Etsitkö loppuvuodeksi merkityksellistä tekemistä sekä lisätienestiä? Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi?

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikatyöhön Ouluun. Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan vaihtelevien kohteiden puhtaanapidosta ja kokouskahvituksista sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Kohteissa työskennellään arkisin klo 6:00-14:00 välillä, ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 30-37,5 tuntia.

 

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Meille riittää, että olet valloittava itsesi ja olet valmis ottamaan vastaan itsenäisen ja alati muuttuvan pestin. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Tehtävää varten tehdään lisäksi suppea turvallisuusselvitys ja hygieniapassi katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työn 31.12.2019 asti, mutta jatko voi olla mahdollinen ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.