(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä päiviesi ratoksi? Meillä on paikka juuri sinulle, etsimme nimittäin  

  

SIIVOOJAA TOIMISTOKOHTEESEEN

  

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Tampereen keskustaan. Töiden touhussa ollaan ma-pe klo. 6.00 - 14.00. Viikossa työtunteja kertyy täydet 37,5h. Tehtävästä maksamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa (PL 2). Työkohde on sellainen, joka vaatii suppean turvallisuusselvityksen työntekijöilleen.

 
Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on kaiken A ja O. Lisäksi sinulla tulee olla positiivinen suhtautuminen siivoustyötä kohtaan, sillä työsi tuloksella on oikeasti merkitystä. Odotamme hakijalta myös sujuvaa suomenkielen osaamista. 

 
Tässä työssä työkavereinasi toimii niin siivousvälineet, kuin myös älypuhelin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta ja sairaskassasta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. 

  

Hae n-y-t tehtävää oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi. 

  

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.