(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Etsitkö  kokoaikaista työtä joka painottuu aikaisiin arkiaamuihin?

Meillä on nyt tiimissä paikka aamuvirkulle siivoojalle ja etsimme tekijää kokoaikaiseen työsuhteen. työsuhde on aluksi määräaikainen 31.12.2019, jonka jälkeen työn jatko saattaa olla mahdollista. Työ on pääosin ylläpitosiivousta asiakaskohteessamme, klo 05-13 välillä.

Toivomme, että sinulta löytyy alan tutkinto, vähintään vuosi työkokemusta, luontevaa asiakaspalveluasennetta, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä ja kiinnität huomiota työnlaatuusi. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 20.11.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -