(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja aktiivista työtä!

 

Etsimme nyt Tampereen tiimiimme kokenutta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu oppilaitosasiakkaamme tilojen siivousta. Kaikissa tehtävissämme tärkeää on ymmärtää asiakaspalvelun merkitys! Työtä on tarjolla täydet 37,5h viikossa ja työvuorot sijoittuvat arkeen klo 12:45-20:25 välille.

 

Toivomme hakijoilta reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Tehtävään vaaditaan vähintään vuoden verran siivousalan kokemusta tai alan koulutus (laitoshuoltaja tai vastaava). Tehtävä sisältää paljon kommunikointia asiakkaan kanssa, joten toivomme sujuvaa suomen kielen taitoa. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc