(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

RTK- Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Etsimme nyt RTK-Palvelulle Ouluun siivoojaa monipuolisiin tehtäviin. 

Siivoojana pääset osaksi mukavaa siivouspalvelun tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa vastaten osaltasi asiakkaiden viihtyvyydestä siisteissä tiloissa.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä siivousalan koulutusta, mutta aiempaa alan kokemusta tulisi olla vähintään vuoden verran. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti ylläpitosiivousta. Peruspesutaito lasketaan hakijalle eduksi. Siivouskohteita on monipuolisesti rappusiivouksesta toimistosiivoukseen sekä liiketiloista hoivakoteihin. Hakijalla ripeys, oma-aloitteisuus, vastuuntuntoisuus ja ylpeys oman työn laadusta ovat valttia! 

Tarjolla aluksi määräaikainen sopimus, mutta jatkot RTK-Palvelun työntekijäksi on hyvät. Töitä tarjolla niin aamuisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin, keskimäärin 20-30h viikossa. Työt alkavat marraskuun aikana, joten hae pian!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.