(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Oletko vailla osa-aikaista työtä? Haemme tiimiimme reipasta ja ahkeraa

 

SIIVOOJAA SAVONLINNAAN

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on määräaikainen, osa-aikainen työ. Työ sisältää myymälän ylläpitosiivousta käsi- ja konemenetelmin ja työtä tehdään maanantaista lauantaihin klo 5.15 alkaen. Viikkotyötunnit ovat 35h/vko. Työ on määräaikainen 30.11.2019 asti.

 

Ketä etsimme? Aiempi siivouskokemus on eduksi, mutta tässä työssä tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan sekä riittävä suomenkielen taito.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

 

Kiinnostuitko? Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja hommassa edetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.