(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Etsimme työtä pelkäämätöntä ja hyvän asenteen omaavaa SIIVOOJAA tiimiimme Uuteenkaupunkiin ja Laitilaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Haemme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa siivoojaa asiakaskohteisiimme Uuteenkaupunkiin ja Laitilaan. Työtä tehdään arkisin kello 06-20 välisenä aikana. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja kertyy vaihtelevasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti 0-5h per vuoro.

Jos olet lisätyötä vailla ja/tai kaipaat uusia kokemuksia siivoustyön parissa, saatat olla juuri oikea henkilö tähän tehtävään! Tehtävässä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä B-ajokorttia. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus siivoustyöstä ja positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme hakijoilta nuhteetonta taustaa ja tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.10.2019


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -