(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi? Etsitkö merkityksellistä puuhaa loppuvuoden ratoksi? 

 

Mahtavaa, sillä etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikatyöhön Oulun Kelloon. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus aikavälillä 28.10 - 31.12.2019. Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan koulu- ja urheilutilojen puhtaanapidosta sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Kohteessa työskennellään joulukuun alkuun saakka iltavuoroissa 21,25 viikkotuntimäärällä, jonka jälkeen aamuvuorissa 35 viikkotuntimäärällä aina vuoden loppuun saakka. 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.