Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsitkö itsenäistä sekä tarkkuutta vaativaa työtä, jossa myös asiakaspalvelutaitosi saavat näyttöä? Toivotko, että työpäivät ovat vaihtelevia?

 

Jos vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä etsimme tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Hankoon. Haemme joukkoomme motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa tyyppiä huolehtimaan itsenäisesti kahden asiakaskohteemme puhtaudesta. Työ sisältää toimisto- ja laitostilojen ylläpitosiivousta käsi- sekä konemenetelmin. Ennen kaikkea pääset myös vaikuttamaan positiiviseen asiakaskokemukseen. Kohteissa työskennellään pääasiallisesti arkisin maanantaista perjantaihin, mutta satunnaiset viikonloppuvuorotkin voivat olla mahdollisia, näistä sovitaan hyvissä ajoin etukäteen. Viikkotunteja työstä kertyy täydet 37,5h.

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Tarkkuus, luotettavuus sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa. Asiakaspalveluhenkinen asenne on myös suuri etu! Työpäivät ovat vaihtelevia, eikä työhön tylsisty. Kohteiden välillä on hieman matkaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto ja sairaskassa, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1307406
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre31413423.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Hanko