(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haluatko työlläsi piristää ja helpottaa muiden arkea? Koetko olevasi parhaimmillasi luotettavuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä vaativissa tilanteissa?

 

Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reipasta

 

SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Viitasaareen. Etsimme omatoimista sekä ystävällistä siivoojaa pitämään huolta asiakaskohteemme hoivakotitilojen puhtaudesta sekä ennen kaikkea positiivisesta asiakaskokemuksesta. Kohteessa työskennellään kolme kertaa viikossa, ja yhden työvuoron kesto on noin 3 tuntia. Yhteensä viikossa siis kertyy työtunteja noin 9 tuntia.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Pääset työlläsi sekä asenteellasi ilahduttamaan monen päivää, joten asiakaspalveluhenkinen ja iloinen asenne on ehdoton valttikorttsi! Odotamme hakijalta myös luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. 

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä jättämällä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.