(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

 

Etsitkö itsenäistä sisätyötä, jossa myös asiakaspalvelutaitosi saavat näyttöä? Ovatko tehokkuus ja tarkkuus vahvuuksiasi? 

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, on tämä työ kuin tehty sinulle! Etsimme nimittäin reippaalla asenteella varustettuja 

 

SIIVOOJAA

  

osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen kauppakeskusmiljööhön Turun alueelle. Siivouskohteina ovat kauppakeskuksen eri toiminnot ja tilat. Töitä on arkisin 14.30 - 21.45 (sisältäen ruokatauon). Työssä toimit liikkeiden ollessa auki, joten asiakaslähtöinen asenne ja rohkeus on tässä työssä paikallaan. Työnkuvaan kuuluu myös päivystyspuhelimeen vastaaminen, joten suomenkielen taitaminen on edellytys työlle. Päivät ovat hyvin erilaisia, etkä ikinä voi tietää mitä seuraava päivä tuo tullessaa, joten toivomme sinulta ennakkoluulotonta asennetta ja valppautta tarttua muuttuviin tilanteisiin. 

 

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan ennen kaikkea toivomme rautaista työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Asiakaspalveluhenkisyys on valttikorttisi! Odotamme hakijalta myös erityistä tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko hakemamme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä aikaile, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!