(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

 

Etsitkö itsenäistä ja lliikkuvaa työtä, jossa on säännölliset työajat? Meillä olisi paikka tarjolla! Etsimme nyt

 

AUTOLLISTA SIIVOOJAA TURUN ALUEELLE

 

Minkälainen työ on kyseessä? Työnkuva on selkeäpiirteinen – Olet vastuussa erilaisista kohteista, joihin sisältyy porrassiivousta, toimistosiivousta sekä myymälän siisteydestä huolehtimista. Porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Toimisto- ja myymälä työssä vastaat yleisten tilojen sekä sosiaalitilojen siisteydestä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6.00 alkaen, eikä töitä tarvitse kantaa kotiin, vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. Töitä kertyy viikossa 21,5h ja mikäli haluat, on tunteja mahdollisuus kasvattaa myöhemmin. 

 

Ketä etsimme? Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä - opetamme sinulle työn. Tärkeintä on reipas asiakaspalveluasenne.  Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa sekä toimisto- ja myymäläkohteissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kiinnostuitko? Jos liikkuva työ säännöllisillä työajoilla kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.