(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Oletko reipas tehopakkaus, joka etsii liikkuvaa ja itsenäistä vakityötä? Tässä on tilaisuutesi! Haemme nyt

 

SIIVOOJAA 

 

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle, oppilaitoksen tiloihin. Tehtäväsi on huolehtia koulun puhtaanapidosta ja siisteydestä. 

 

Toivomme, että sinulla on laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkinto, mutta onnistumisen a ja o ovat reipas asenne työtä kohtaan ja halu tehdä laadukasta jälkeä. Kohtaat työssäsi paljon ihmisiä, joten myös aurinkoinen asiakaspalveluasenne on plussaa. 

 

Tarjoamme sinulle vakityön palkkoineen ja lisäksi mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Kuulostaako hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tyypin heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!