(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

 

Etsitkö lisätienestiä opintojen tai muun työn oheelle? Teetkö mielummin töitä vain viikonloppuisin?

 

Etsimme nyt

 

AAMUSIIVOOJIA  

  

vakituiseen osa-aikatyöhön Turkuun ja Raisioon. Tarjolla on erilaisia siivouskohteita kaupoista toimistokohteisiin ja jotain siltä väliltä. Työtä on tarjolla joko aamulla kello 6.00 alkaen tai iltakohteissa työtä on tarjolla kello 16.00 alkaen. Tässä on hyvä tilaisuus suunnitella hieman omia töitäsi, kerrothan siis hakemuksessasi minkälaisista vuoroista olisit kiinnostunut ja kiinnostaako sinua aloittaa aamulla aikaisin vai iltapäivällä. Voit myös kertoa, mikäli sinulle sopii kummatkin ajat. Mikäli työt sujuvat mallikkaasti, on sinulla mahdollisuus myös lisätunteihin halutessasi. 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään toki etuna, mutta ennen kaikkea toivomme rautaista työskentelyotetta, motivaatiota työntekemiseen sekä halua kehittyä. Reipas ja asiakaspalveluhenkinen asenne vievät sinut pitkälle! Odotamme hakijalta myös erityistä tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta. 

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Tarjoamme työntekijöillemme laajan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko hakemamme arjen sankari? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!