(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsitkö itsenäistä sisätyötä aikaiseen aamuun tai iltaan? Ovatko tehokkuus ja tarkkuus vahvuuksiasi? 

 

Etsimme nyt

 

SIIVOOJAA  

  

vakituiseen osa-aikatyöhön Turun Kupittaalle. Tässä kohteessa on tarjolla toimistosiivousta aikaisin aamulla alkaen 5.00 - 8.30 (tai vaihtoehtoisesti iltaisin kello 18.00 jälkeen). Työtä kertyy päivässä 3,5h ja viikossa ...

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään toki etuna, mutta ennen kaikkea toivomme rautaista työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Reipas ja asiakaspalveluhenkinen asenne vievät sinut pitkälle! Odotamme hakijalta myös erityistä tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta. 

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Työntekijöillämme on käytössään laaja työterveyshuolto sekä mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko hakemamme arjen sankari? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!